Hoivatahto

Hoivatahto on asiakirja, jotka tehdään elinajan varalta. Hoivatahto on jokaisen henkilökohtainen, kirjallinen tahdonilmaus siitä, miten juuri hän haluaa itseään hoivattavan tilanteessa, jossa ei pysty sitä itse kertomaan. Hoivatahto on siis sinun kirjallinen tahtosi sen varalta, että et korkean iän, sairauden tai muun syyn vuoksi pysty enää ilmaisemaan omaa tahtoasi liittyen saamaasi hoitoon joko kotona tai esimerkiksi palvelukodissa. Hoivatahdossa on kyse ennen muuta elämänlaadusta ja elämän sisältöön liittyvistä arvovalinnoista.

45

Hoivatahto online-palvelussa 45 €

Tee online
Maksu tapahtuu viimeisessä vaiheessa

Hoivatahto ohjaa hoitohenkilökuntaa palvelukodissa

Hoivatahto liittyy arjen sujumiseen. Hoivatoiveet liittyvät oman elämänlaadun parantamiseen kenties pientenkin, itselle mieluisten seikkojen avulla. Tyypillisiä hoivatahdonilmauksia ovat esimerkiksi musiikkiin, liikuntaan, ulkoiluun, kauneudenhoitoon, lempiruokiin tai muihin henkilön erityisiin kiinnostuksen kohteisiin liittyvät toiveet.

Näin palvelu toimii

  • Vastaa kysymyksiin online-palvelussamme.
  • Räätälöity asiakirja syntyy vastaustesi perusteella.
  • Maksa sinulle sopivalla tavalla, pankkitililtä tai kortilla.
  • Saat valmiin asiakirjan välittömästi pdf-muodossa.

Hoivatahto varmistaa elämän laadun

Sinä itse tiedät, millaista elämää haluat viettää ja millaisia valintoja teet. Tekemällä hoivatahdon varmistat, että muutkin tietävät toiveesi tilanteessa, jossa et itse pysty ilmaisemaan tahtoasi. Kaikki eivät pidä samoista asioista eivätkä kaikki tee samoja valintoja. Meillä kaikilla on oma, selkeä tapa elää.

Nämä ajatukset ja toiveet täytyy laittaa paperille, jotta muutkin tietävät niistä ja jotta niitä voidaan noudattaa. Laatimalla hoivatahdon varmistat, että aikanaan hoivassasi noudatetaan juuri sinun elämänarvojas, ja saat viettää omannäköistä elämää loppuun asti.

Saatavuus

Tee hoitotahto juuri silloin kun sinulle sopii. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Palvelumme ohjeistus pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

45

Hoivatahto online-palvelussa 45 €

Tee online
Maksu tapahtuu viimeisessä vaiheessa

Hoivatahto

Hoivatahto tehdään sen varalta, että et korkean iän, sairauden tai muun syyn vuoksi pysty enää ilmaisemaan omaa tahtoasi liittyen saamaasi hoitoon joko kotona tai esimerkiksi palvelukodissa. Hoivatahdossa on kyse elämänlaadusta ja elämän sisältöön liittyvistä arvovalinnoista.