Hoitotahto

Hoitotahto on asiakirja, joka tehdään elinajan varalta. Hoitotahto on jokaisen henkilökohtainen, kirjallinen tahdonilmaus siitä, miten juuri hän haluaa itseään hoidettavan tilanteessa, jossa ei pysty sitä itse kertomaan. Hoitotahto on kirjallinen tahto sen varalta, että et sairauden tai muun syyn vuoksi pysty enää ilmaisemaan omaa tahtoasi. Hoitotahto kohdistuu etenkin sairaanhoidossa annettavaa hoitoon ja siinä tehtäviin päätöksiin.

45

Hoitotahto online-palvelussa 45 €

Tee online
Maksu tapahtuu viimeisessä vaiheessa

Hoitotahto ohjaa terveydenhuollon henkilökuntaa ja läheisiäsi

Hoitotahto koskee ennen muuta sairaanhoitoa ja terveydentilaasi koskevaa päätöksentekoa.  Hoitotahto sitoo terveydenhuollon ammattihenkilökuntaa. Hoitotahdon olemassaolo vahvistaa itsemääräämisoikeuttasi. Hoitotahtoa tulee nimittäin noudattaa, jos siihen kirjatut määräykset ovat riittävän selkeitä ja voidaan olettaa, että et ole muuttanut tahtoasi.

Näin palvelu toimii

  • Vastaa kysymyksiin onlinepalvelussamme.
  • Räätälöity asiakirja syntyy vastaustesi perusteella.
  • Maksa sinulle sopivalla tavalla, pankkitililtä tai kortilla.
  • Saat valmiin asiakirjan välittömästi pdf-muodossa.

Ilmaise omat toiveesi ja ajatuksesi tavalla, jota myös noudatetaan

Sinä itse tiedät, kuinka haluat itseäsi hoidettavan ja millaisia päätöksiä haluat puolestasi tehtävän jos et itse pysty ilmaisemaan tahtoasi. Kaikki eivät halua samoja asioita eivätkä kaikki tee samoja valintoja. Meillä kaikilla on oma, selkeä tahto omaa hoitoa koskevissa asioissa. 

Nämä ajatukset ja toiveet täytyy kuitenkin laittaa paperille, jotta muutkin tietävät niistä ja jotta niitä voidaan noudattaa. Laatimalla hoitotahdon varmistat, että aikanaan hoidossasi noudatetaan juuri sinun elämänarvojasi ja saat viettää omannäköistäsi elämää loppuun asti.

Saatavuus

Tee hoitotahto juuri silloin kun sinulle sopii. Vaikka kotisohvalta.

Ymmärrettävyys

Palvelumme ohjeistus pitää huolta, että ymmärrät asiakirjan sisällön joka vaiheessa.

Helppous

Oman elämän lakipapereiden tekeminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Hinnoittelu

Tiedät etukäteen, mitä palvelumme maksaa.

45

Hoitotahto online-palvelussa 45 €

Tee online
Maksu tapahtuu viimeisessä vaiheessa

Hoitotahto

Hoitotahto on jokaisen henkilökohtainen, kirjallinen tahdonilmaus siitä, miten juuri hän haluaa itseään hoidettavan tilanteessa, jossa ei pysty sitä itse kertomaan. Hoitotahto kohdistuu etenkin sairaanhoidossa annettavaa hoitoon ja siinä tehtäviin päätöksiin.