Avioero

Miten toimia, jos edessä on avioero? Avioero on useimmilla eroavilla pareilla edessä ensimmäistä kertaa. On enemmän kuin tavallista tuntea neuvottomuutta elämän uudelleenjärjestelyn edessä. On hienoa, jos eropäätöksen tehtyänne saatte asiat keskenänne sovittua. Kannattaa kuitenkin muistaa, että sovitut asiat täytyy aina laittaa myös pätevään asiakirjaan.

Avioero

Ositus

On helpottavaa, kun hankalassa elämäntilanteessa saa kunnollista ja asiantuntevaa apua. Avioero on monelle kova paikka. Ammattilainen saa sekaviltakin tuntuvat asiat järjestykseen, ja työläskin vyyhti aukenee.

Ositus tulee ron jälkeen eteen ennemmin tai myöhemmin, ja kaikkein selkeintä se on tehdä eron yhteydessä. Tee ositus kotoa käsin etäjuristin avulla.

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme varataksesi maksuttoman alkuneuvotteluajan: p. 010 3379 150 tai asiakaspalvelu@lexly.fi.

Ota yhteyttä

Avioero edessä

Lue lisää osituksesta

Kun avioliitto päättyy, mielessä voi olla kymmeniä kysymyksiä omaisuutenne jakamisesta. Kokeneet perheoikeuden asiantuntijamme osaavat auttaa ymmärtämään, miten asiat ovat ja millaisia vaihtoehtoja juuri teidän tilanteessanne on asioiden järjestelyyn.

Lue lisää