Huomio kesän hääparit! ❤️ Tiesittehän, että avioehto on tehtävissä helposti myös netissä ❤️ Tee tästä hintaan 95 € >>

Tee edunvalvontavaltakirja helposti nettilomakkeella hintaan 95 €! Digi- ja väestötietovirastokin (DVV) kannustaa siihen.

Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut

Tervetuloa Lexlyyn!

Lexly on perhe- ja perintöoikeuteen keskittynyt lakitoimisto. Erikoisuutenamme ovat pitkälle kehitetyt verkko- ja etäpalvelut. 

Olemme apunasi myös surun hetkellä. Hoidamme puolestasi kaiken kuolinpesän selvittämiseen, perunkirjoituksen järjestämiseen sekä perinnönjakoon liittyen -sovittaessa vaikka kokonaan etäpalveluna. Kaikki apu, jonka tarvitset läheisesi kuoleman jälkeen, on vain puhelinsoiton päässä. 

Kun luot itsellesi Oma Lexly -tilin, kaikki Lexlyn kautta hoitamasi lakiasiakirjat tallentuvat suoraan tilillesi, jolloin ne ovat aina saatavillasi sähköisesti ja täysin tietoturvallisesti.

Luo tili tästä.

Tutustu Lexlyyn
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Hoivatahto

Mitkä asiat ovat juuri sinulle tärkeitä? Haluatko juoda kahvisi maidolla vai ilman? Jos oma toimintakykysi menisi, että voisi enää ilmaista omaa tahtoasi, hoivatahdolla voit kertoa esimerkiksi hoivakodin henkilöstölle, mitkä asiat ovat tärkeitä hyvän elämän kannalta. Hoivatahdon voi tehdä helposti Lexlyn verkkopalvelussa. Jos haluat tehdä hoivatahdon juristin kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Hoivatahto verkossa
Tee hoiva- ja hoitotahto helposti ja luotettavasti Lexlyn verkkopalvelussa - Lexly.fi
Hoitotahto

Hoitotahto määrittää, miten henkilöä tulee hoitaa, jos hän ei enää itse kykene ilmaisemaan tahtoaan. Hoitotahto koskee ennen kaikkea lääketieteellistä hoitoa ja se sitoo hoitohenkilökuntaa. Hoitotahdon voi tehdä helposti Lexlyn verkkopalvelussa. Jos haluat tehdä hoitotahdon yhdessä juristin kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Hoivatahto verkossa
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Hautaustahto

Millainen muistotilaisuuden tulisi olla? Haluaisitko arkkuhautauksen vai tuhkauksen tai kuolinilmoituksen johonkin tiettyyn lehteen? Hautaustahto vähentää omaisten taakkaa surutyön keskellä. Voit tehdä hautaustahdon helposti Lexlyn verkkopalvelussa.

Hautaustahto verkossa
Huoltotestamentti helposti verkossa - Lexly.fi
Huoltotestamentti

Huoltotestamentin voi laatia kuolemansa varalta lapsen yksinhuoltaja yksin tai yhteishuoltajat yhdessä. Huoltotestamentissa esitetään toive, kenelle lapsen huolto tulisi antaa, jos lapsen huoltaja kuolee, tai ei muusta syystä pysty enää huolehtimaan lapsesta. Huoltotestamentin voi tehdä helposti Lexlyn verkkopalvelussa. Jos haluat tehdä huoltotestamentin yhdessä juristin kanssa, ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Huoltotestamentti verkossa
Edunvalvontavaltuutus helposti joko verkkopalvelussa tai juristin kanssa - Lexly.fi
Edunvalvontavaltuutus

Miten asioitasi hoidetaan, jos sinulle tapahtuu jotain? Edunvalvontavaltuutuksella eli edunvalvontavaltakirjalla määrität, kuka hoitaa asioitasi, jos oma toimintakykysi heikkenee merkittävästi esimerkiksi onnettomuuden, sairastumisen tai ikääntymisen takia. Edunvalvontavaltakirja on kuin vakuutus - se pitää tehdä kun kaikki on hyvin ja sitä käytetään ainoastaan jos on pakko.

Edunvalvontavaltuutus
Lexly.fi apunasi kaikissa lakiasioissa - Helpot lakipalvelut
Testamentti

Testamentilla määräät, kuka saa omaisuutesi kuolemasi jälkeen. Testamentti on osa varallisuuden hoitoa ja sillä voi vaikuttaa myös perintöverotukseen. Vaikka haluaisi omaisuuden menevän lapsilleen, heidänkin kannattaa saada perintö testamentilla. Kokeile testamentin verkkopalvelua, tai ole yhteydessä asiakaspalveluun ja varaa aika juristin maksuttomaan 15 min alkukartoitukseen.

Testamentti verkossa

Ammattilaisten laatimat verkkolakipalvelut käytössäsi 24/7

Saatavuus

Hoida lakiasiasi sinulle sinulle sopivalla tavalla, itsenäisesti verkossa tai juristin etä- tai lähipalveluna.

Hinnoittelu

Hintamme ovat läpinäkyviä. Palveluilla on joko kiinteä hinta tai saat mahdollisimman tarkan hinta-arvion ennen ostopäätöstä.

Helppous

Tee asiakirjasi itsenäisesti verkkopalvelussa tai etäyhteyksin juristimme kanssa.

Ymmärrettävyys

Lakiasiat voivat olla monimutkaisia, mutta niistä puhumisen ei tarvitse olla. Ymmärrettävyys ja selväsanaisuus on meille tärkeää.